Loading

Your Wedding Show.

Your Wedding Show - Over ons

Your Wedding Show is een onderdeel van Power Force Show Events uit Zwolle, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in drive inn shows. Power Force Show Events is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een full service bedrijf met diverse thema discoshows, DJ's voor uiteenlopende feesten en meerdere producties.

Wij kenmerken ons door ieder trouwfeest af te stemmen op het bruidspaar en diens gasten. Dit betekent dat het bruidspaar al hun wensen kenbaar kan maken voor het feest tijdens een intake gesprek wat ruim van te voren gepland zal worden. Daarnaast is onze show standaard zeer uitgebreid. Afgelopen 20 jaar hebben onze DJ's honderden bruiloften en andere feesten mogen verzorgen. Onze DJ's beschikken dus over ruime ervaring om ook van jullie bruiloft een spetterde avond te maken. 

Onze visie

Uw trouwfeest is speciaal, onze shows moeten dat daarom uiteraard ook zijn. Daarom leveren wij standaard zeer uitgebreide discoshows voor bruiloften. Deze shows zijn uit te breiden met diverse mogelijkheden, zoals een verlichte LED dansvloer of een thema. Daarnaast worden onze shows altijd door een zeer ervaren bruiloft DJ gedraaid die waar nodig wordt ondersteund door een tweede DJ of stagehand.

Wij zijn van mening dat de muziek niet altijd "hard" hoeft te staan; op de dansvloer moet uiteraard wel een lekkere "discosfeer" zijn, maar mensen die willen praten achter in de zaal moeten dat kunnen doen als dat gewenst is door het bruidspaar. Maar dit is onze visie, is uw wens wat anders dan passen wij ons daar graag op aan! Een DJ van Your Wedding Show zal zijn muziekkeuze altijd aanpassen aan de wensen zoals vooraf met jullie besproken. Wij zorgen ervoor dat jong en oud zich vermaken, maar houden rekening met jullie wensen, het is tenslotte jullie feest. Het voordeel van onze ervaren DJ's is, dat deze de muziek snel kan variëren van 60's, 70's, 80's 90's, de top 40, dance of Nederlandstalig, onze muziek collectie bestaat uit vele duizenden songs. Uiteraard bespreken wij van te voren tijdens een intake gesprek jullie muzikale wensen door en houden wij graag rekening met verzoeknummers welke jullie graag op de bruiloft willen horen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een openingsnummer of een slotnummer, maar uiteraard ook welke nummers jullie absoluut niet willen horen. Verzoekjes zijn natuurlijk ook altijd mogelijk en zullen zo veel mogelijk gedraaid worden.

Onze kenmerken

  • Bij iedere bruiloft welke wij mogen verzorgen gaat er een intake gesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat jullie wensen zijn en hoe jullie het feest graag zien. Hierbij valt o.a. te denken aan de muziekkeuze (wat jullie per se willen horen en wat absoluut niet). Tevens kan er worden aangegeven, indien aanwezig, wie jullie ceremoniemeester zal zijn, zodat wij hiermee contact kunnen opnemen om e.e.a. af te stemmen.

  • Enkele weken voor het feest is er een kort telefonisch contact om de laatste details met jullie door te spreken.

  • Ruim voordat het feest begint, en dus voordat de eerste gasten arriveren, staan wij 100% voor u klaar met een professionele geluid- & lichtset.

  • Gepaste muziek gedurende uw receptie en/of diner en daarna heerlijke muziek om op te swingen (geheel conform jullie wensen).

  • Indien er "stukjes" worden opgevoerd of er toespraken worden gegeven kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van onze installatie.

  • Geen pauzes tussendoor, tenzij gewenst.

  • Indien jullie dit toestaan is het uiteraard mogelijk om verzoeknummers aan te vragen.

  • Your Wedding Show werkt niet met laptops voorzien van mp3 nummers, maar met professionele CD players & mixers waardoor er een betere en betrouwbare geluidkwaliteit kan worden aangeboden. (Denk bijvoorbeeld aan het "vastlopen" van een laptop of).

  • Een aantal dagen later volgt, indien jullie hier toestemming voor geven, een fotoreportage van uw feest op internet, zodat jullie en jullie gasten lekker snel kunnen terugkijken op jullie bruidsfeest. Uiteraard is het mogelijk om een kopie van deze foto's te ontvangen.

* * * Gezelligheid en dansbaarheid staan altijd centraal! * * *

Your Wedding Show, to make your day unforgettable . . .

Your Wedding Show is speciaal voor u samengesteld om uw mooiste dag van uw leven op een fantastische manier af te sluiten.

Een stijlvolle aankleding, de juiste muziek, een professionele geluidsinstallatie eventueel aangevuld met een sfeervolle lichtshow zijn items die Your Wedding Show zal inzetten voor deze mooiste dag van uw leven.

Dankzij de ervaren DJ's van Power Force Show Events, met meer dan 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van een geweldig bruiloftsfeest.

Het is uw dag, vandaar dan ook hanteert Your Wedding Show een persoonlijke aanpak voor iedere bruiloft.
Bij iedere bruiloft welke wij mogen verzorgen gaat er namelijk een intakegesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat jullie wensen zijn en hoe jullie het feest graag zouden zien.
Zo heeft u gelijk de mogelijkheid om kennis te maken met onze DJ's welke op uw feest zullen draaien.
En is één gesprek niet genoeg?... dan spreken we gewoon nogmaals af. Immers staat het bruidspaar centraal bij Your Wedding Show!

Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze aanpak en mogelijkheden.
En heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zie onze contact pagina.


Welkom bij de specialisten van uw feest, Your Wedding Show, to make your day unforgettable . . .

vraag direct offerte aan

Klik hier om een online offerte aan te vragen, u kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@yourweddingshow.nl

stel uw vraag via whatsApp

Via WhatsApp krijgt u gemakkelijk en snel een antwoord op uw vraag. Stuur uw vraag naar 06 5345 3079.

Neem contact op!

Neem gerust contact met ons op als u ideeën of vragen heeft, dat kan via het contact formulier of via telefoon of mail

log in myweddingshow

Ga met de inlog gegevens welke u van ons ontvangen heeft naar u persoonlijke My Wedding Show. Geen inlog gegevens? Wij maken deze graag voor u aan.

 

 

 

 

Laatste Nieuws

Hieronder vindt u het laatste Nieuws van Your Wedding Show

02
okt

Kom jij Your Wedding Show versterken?

Geschreven door : in Laatste nieuws
Inmiddels zitten we in het laatste kwartaal van het jaar 2022 en staan de laatste boekingen voor dit jaar voor de deur. Na een bewogen periode en een enorme inhaalrace van 2020 & 2021, zijn wij inmiddels al weer volop aan het inplannen voor het nieuwe jaar om bruidsparen wederom…
Lees meer...
Lees meer...
04
sept

Your Wedding Show deelnemer WeddingFair 2022 Zwolle

Geschreven door : in Laatste nieuws
Your Wedding Show is ook in 2022 weer te vinden op de trouwbeurs WeddingFair 2021 in Zwolle op 29 oktober 2021 vanaf 10.30h tot 16.30h. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe WeddingMagazine! De entree is gratis, echter is aanmelden dit jaar VERPLICHT!Het is een verplichting van de…
Lees meer...
Lees meer...
07
juni

We staan voor jullie weer klaar in de startblokken!

Geschreven door : in Laatste nieuws
We staan voor jullie weer klaar in de startblokken! Begin juni 2021 liet de overheid weten dat de #Covid19 maatregelen rondom de horeca & locaties gelukkig weer wat versoepeld worden per 5 juni 2021. En dat is dan ein-de-lijk het goede nieuws waar iedereen zo op zat te wachten! Jammer…
Lees meer...
Lees meer...