Loading

Your Wedding Show.

Your Wedding Show - Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Your Wedding Show is een onderdeel van Power Force Zwolle, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in drive inn shows. Power Force Zwolle is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijf met diverse thema discoshows, DJ's voor uiteenlopende feesten en meerdere discoshows.

Wij kenmerken ons door ieder trouwfeest af te stemmen op het bruidspaar en diens gasten. Dit betekent dat het bruidspaar al hun wensen kenbaar kan maken voor het feest tijdens een intake gesprek wat ruim van te voren gepland zal worden.

Daarnaast is onze show standaard zeer uitgebreid en kan deze gecombineerd worden met diverse opties. Afgelopen 20 jaar hebben onze DJ's (i.o.v. Power Force Zwolle) honderden bruiloften en andere feesten mogen verzorgen. Onze DJ's beschikken dus over ruime ervaring om ook van jullie bruiloft een spetterde avond te maken.

Dat is per opdracht verschillend, een aantal factoren bepalen namelijk de prijs; waar wordt het feest gehouden, hoeveel gasten verwachten jullie, wat zijn de tijden, willen jullie er een extra optie zoals bijvoorbeeld een verlichte LEDdansvloer bij.

Om een goed beeld te krijgen m.b.t. de kosten kunt u het beste een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen of gebruikt te maken van ons offerteformulier op deze website. Wij vragen u dan om een aantal gegevens zodat wij u doorgaans binnen 2 werkdagen kunnen voorzien van een complete offerte. Offerte aanvragen zonder opgave van uw NAW gegevens worden niet in behandeling genomen!

Nadat u van ons een offerte heeft ontvangen kunt u deze offerte omzetten naar een definitieve boeking indien u dat wenst. U kunt hiervoor contact opnemen met ons (zie contact pagina) per e-mail, per post of telefonisch. Na uw mondelinge of schriftelijke opdracht krijgt u van ons een boekingsovereenkomst in 2-voud, welke u ter goedkeuring krijgt toegezonden per post of e-mail. Indien alle op deze boekingsovereenkomst vermelde items akkoord zijn kunt u 1 exemplaar door u ondertekend retour sturen en hiermee u uw boeking definitief.

Na ontvangst van de door u ondertekende boekingsovereenkomst zal er met u een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

Tijdens dit gesprek worden diverse zaken besproken zoals het verloop van jullie feest, jullie specifieke wensen en uiteraard jullie eigen muziekkeuzes. Gaan jullie wel of geen openingsdans doen, staan jullie toe dat jullie gasten verzoeknummers aanvragen en wat willen absoluut niet horen tijdens jullie feest. Dit zijn voor ons belangrijke gegevens om geheel aan jullie wensen te voldoen.

Tevens is het een gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met 1 van onze DJ's welke tijdens jullie feest aanwezig zal zijn, zodat jullie weten wie er namens ons aanwezig zal zijn.

Jazeker, Your Wedding Show neemt altijd een eigen licht- en geluidsinstallatie mee. Onze standaard show is zeer uitgebreid en geschikt voor grote- en kleine trouwfeesten. De exacte invulling van een show stemmen wij af met onze klanten en zal altijd van te voren worden besproken.

Ook kunt u onze DJ's los boeken zonder een show indien apparatuur al aanwezig is op een locatie. Dit kunt u aangeven bij uw aanvraag.

Your Wedding Show komt door heel het land en af en toe zelfs over de grenzen, zo hebben wij al eens bruiloften mogen verzorgen in Belgie en Duitsland. Wij beperken ons dus niet tot een bepaalde provincie.

Uiteraard worden er bij grote afstanden reiskosten doorberekend, maar dit zal allemaal duidelijk worden vermeld in onze offerte en onze boekingsovereenkomst.

Eigenlijk is het onze enige "verplichting" die wij van een klant verwachten; een persoonlijk intakegesprek. Dit willen wij graag ruim van te voren met jullie inplannen om persoonlijk kennis met jullie te maken en jullie wensen en invulling van jullie feest door te nemen.

Tijdens dit gesprek worden verder diverse zaken besproken zoals het verloop van jullie feest, jullie specifieke wensen en uiteraard jullie eigen muziekkeuzes. Gaan jullie wel of geen openingsdans doen, staan jullie toe dat jullie gasten verzoeknummers aanvragen en wat willen absoluut niet horen tijdens jullie feest. Dit zijn voor ons belangrijke gegevens om geheel aan jullie wensen te voldoen.

Tevens is het een gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met 1 van onze DJ's welke tijdens jullie feest aanwezig zal zijn, zodat jullie weten wie er namens ons aanwezig zal zijn. Doorgaans komen wij bij u thuis langs of spreken wij af op de locatie waar jullie feest gehouden zal worden. Deze afspraken kunnen zowel overdag als in de avonduren worden gepland.

Ja, uiteraard is dat mogelijk. Indien wij een offerte voor u maken dan zal er tevens gedurende de geldigheid van onze offerte een geheel vrijblijvende optie voor u worden geplaatst. Dit zonder enige verplichtingen wederzijds.

Voor de betalingen ontvangt u van ons een factuur, een deel dient conform onze offerte en boekingsovereenkomst voorafgaand aan het trouwfeest per bank te worden betaald, het resterende bedrag na afloop van het trouwfeest.

Your Wedding Show, to make your day unforgettable . . .

Your Wedding Show is speciaal voor u samengesteld om uw mooiste dag van uw leven op een fantastische manier af te sluiten.

Een stijlvolle aankleding, de juiste muziek, een professionele geluidsinstallatie eventueel aangevuld met een sfeervolle lichtshow zijn items die Your Wedding Show zal inzetten voor deze mooiste dag van uw leven.

Dankzij de ervaren DJ's van Power Force Show Events, met meer dan 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van een geweldig bruiloftsfeest.

Het is uw dag, vandaar dan ook hanteert Your Wedding Show een persoonlijke aanpak voor iedere bruiloft.
Bij iedere bruiloft welke wij mogen verzorgen gaat er namelijk een intakegesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat jullie wensen zijn en hoe jullie het feest graag zouden zien.
Zo heeft u gelijk de mogelijkheid om kennis te maken met onze DJ's welke op uw feest zullen draaien.
En is één gesprek niet genoeg?... dan spreken we gewoon nogmaals af. Immers staat het bruidspaar centraal bij Your Wedding Show!

Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze aanpak en mogelijkheden.
En heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zie onze contact pagina.


Welkom bij de specialisten van uw feest, Your Wedding Show, to make your day unforgettable . . .

vraag direct offerte aan

Klik hier om een online offerte aan te vragen, u kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@yourweddingshow.nl

stel uw vraag via whatsApp

Via WhatsApp krijgt u gemakkelijk en snel een antwoord op uw vraag. Stuur uw vraag naar 06 5345 3079.

Neem contact op!

Neem gerust contact met ons op als u ideeën of vragen heeft, dat kan via het contact formulier of via telefoon of mail

log in myweddingshow

Ga met de inlog gegevens welke u van ons ontvangen heeft naar u persoonlijke My Wedding Show. Geen inlog gegevens? Wij maken deze graag voor u aan.

 

 

 

 

Laatste Nieuws

Hieronder vindt u het laatste Nieuws van Your Wedding Show

02
okt

Kom jij Your Wedding Show versterken?

Geschreven door : in Laatste nieuws
Inmiddels zitten we in het laatste kwartaal van het jaar 2022 en staan de laatste boekingen voor dit jaar voor de deur. Na een bewogen periode en een enorme inhaalrace van 2020 & 2021, zijn wij inmiddels al weer volop aan het inplannen voor het nieuwe jaar om bruidsparen wederom…
Lees meer...
Lees meer...
04
sept

Your Wedding Show deelnemer WeddingFair 2022 Zwolle

Geschreven door : in Laatste nieuws
Your Wedding Show is ook in 2022 weer te vinden op de trouwbeurs WeddingFair 2021 in Zwolle op 29 oktober 2021 vanaf 10.30h tot 16.30h. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe WeddingMagazine! De entree is gratis, echter is aanmelden dit jaar VERPLICHT!Het is een verplichting van de…
Lees meer...
Lees meer...
07
juni

We staan voor jullie weer klaar in de startblokken!

Geschreven door : in Laatste nieuws
We staan voor jullie weer klaar in de startblokken! Begin juni 2021 liet de overheid weten dat de #Covid19 maatregelen rondom de horeca & locaties gelukkig weer wat versoepeld worden per 5 juni 2021. En dat is dan ein-de-lijk het goede nieuws waar iedereen zo op zat te wachten! Jammer…
Lees meer...
Lees meer...