Loading

Your Wedding Show.

Your Wedding Show - Maatregelen Your Wedding Show omtrent het Coronavirus

maandag 11 mei 2020 13:35

Het nieuwe coronavirus COVID-19 houdt ons allemaal bezig en iedereen heeft er mee te maken, op dit moment zit de hele wereld in een corona-crisis waar we nog nooit eerder mee te maken hebben gehad. Het zijn zeer onzekere tijden waarbij een ieders gezondheid voorop staat.

Vele events, festivals, bedrijfsfeesten en dus ook huwelijksfeesten zijn door het nieuwe coronavirus COVID-19 noodgedwongen verschoven naar een latere datum dit jaar of in veel gevallen zelfs naar volgend jaar. Zoals gebruikelijk in onze branche zijn de maanden april, mei en juni altijd de drukste maanden geweest tot aan de zomervakantie.

Your Wedding Show had dan ook vele boekingen staan in deze maanden, maar gelukkig hebben wij deze boekingen in goed overleg met alle bruidsparen kunnen verzetten naar nieuwe (voorlopige) datums in 2020 & 2021.

Dit betekend helaas wel dat veel (trouw)locaties op de vrijdagen & zaterdagen in 2020 al vol zitten waardoor de gewenste keuzes misschien wat beperkt worden, wij adviseren aanstaande bruidsparen die nog geen datum hebben kunnen vastleggen daarom om te gaan kijken naar een andere doordeweekse dag. Op dit moment hebben de locaties waar wij regelmatig te gast zijn met onze boekingen daarin nog voldoende mogelijkheden. Wij denken hierin graag met jullie mee, bel of mail ons gerust voor een geheel vrijblijvend advies hierin.

We kijken juist in deze periode weer enorm uit naar al die mooie bruiloften en feesten die we straks weer mogen gaan verzorgen; wij zijn er klaar voor!

Voor nu is het hopelijk nog heel even afwachten wat de ontwikkelingen zullen zijn, het kabinet heeft wat versoepelingen aangekondigd aangaande het nieuwe coronavirus COVID-19. Per 1 juni zijn er voor huwelijken beperkte mogelijkheden. Voor inhoudelijke uitleg verwijzen wij jullie graag naar de website van de Rijksoverheid www.rijksoverheid.nl

We staan voor jullie klaar, ook nu, dus hopelijk tot snel en in ieder geval veel gezondheid toegewenst!


Met vriendelijke groeten,

Team Your Wedding Show
#TeamYWS #BeSafe

Gelezen: 1471 keer Laatst aangepast op zaterdag 16 mei 2020 13:54

Your Wedding Show, to make your day unforgettable . . .

Your Wedding Show is speciaal voor u samengesteld om uw mooiste dag van uw leven op een fantastische manier af te sluiten.

Een stijlvolle aankleding, de juiste muziek, een professionele geluidsinstallatie eventueel aangevuld met een sfeervolle lichtshow zijn items die Your Wedding Show zal inzetten voor deze mooiste dag van uw leven.

Dankzij de ervaren DJ's van Power Force Show Events, met meer dan 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van een geweldig bruiloftsfeest.

Het is uw dag, vandaar dan ook hanteert Your Wedding Show een persoonlijke aanpak voor iedere bruiloft.
Bij iedere bruiloft welke wij mogen verzorgen gaat er namelijk een intakegesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat jullie wensen zijn en hoe jullie het feest graag zouden zien.
Zo heeft u gelijk de mogelijkheid om kennis te maken met onze DJ's welke op uw feest zullen draaien.
En is één gesprek niet genoeg?... dan spreken we gewoon nogmaals af. Immers staat het bruidspaar centraal bij Your Wedding Show!

Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze aanpak en mogelijkheden.
En heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zie onze contact pagina.


Welkom bij de specialisten van uw feest, Your Wedding Show, to make your day unforgettable . . .

vraag direct offerte aan

Klik hier om een online offerte aan te vragen, u kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@yourweddingshow.nl

stel uw vraag via whatsApp

Via WhatsApp krijgt u gemakkelijk en snel een antwoord op uw vraag. Stuur uw vraag naar 06 5345 3079.

Neem contact op!

Neem gerust contact met ons op als u ideeën of vragen heeft, dat kan via het contact formulier of via telefoon of mail

log in myweddingshow

Ga met de inlog gegevens welke u van ons ontvangen heeft naar u persoonlijke My Wedding Show. Geen inlog gegevens? Wij maken deze graag voor u aan.

 

 

 

 

Laatste Nieuws

Hieronder vindt u het laatste Nieuws van Your Wedding Show

11
mei

Maatregelen Your Wedding Show omtrent het Coronavirus

Geschreven door : in Laatste nieuws
Het nieuwe coronavirus COVID-19 houdt ons allemaal bezig en iedereen heeft er mee te maken, op dit moment zit de hele wereld in een corona-crisis waar we nog nooit eerder mee te maken hebben gehad. Het zijn zeer onzekere tijden waarbij een ieders gezondheid voorop staat.Vele events, festivals, bedrijfsfeesten en…
Lees meer...
Lees meer...
03
feb

Your Wedding Show is op zoek naar nieuwe collega's

Geschreven door : in Laatste nieuws
Wegens groei is Your Wedding Show op zoek naar all-round DJ's voor het verzorgen van onze bruiloftshows in het land. Lijkt het jou leuk om te werken in een enthousiast team en heb jij het draaien in je bloed zitten? Misschien ben jij dan de persoon die wij zoeken! Kijk bij…
Lees meer...
Lees meer...
02
sept

Your Wedding Show deelnemer WeddingFair 2019 Zwolle

Geschreven door : in Laatste nieuws
Your Wedding Show is ook in 2019 weer te vinden op de trouwbeurs WeddingFair 2019 in Zwolle op 13 oktober vanaf 11:00 tot 17:00 UUR Je ontvangt de hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda en Huwelijk in Overijssel met een totale waarde van ruim € 15,-! De entree is gratis Adres: …
Lees meer...
Lees meer...