Loading

Your Wedding Show.

Your Wedding Show - Your Wedding Show is op zoek naar nieuwe collega's

Wegens groei is Your Wedding Show op zoek naar all-round DJ's voor het verzorgen van onze bruiloftshows in het land.
Lijkt het jou leuk om te werken in een enthousiast team en heb jij het draaien in je bloed zitten? Misschien ben jij dan de persoon die wij zoeken!

Kijk bij onze vacatures voor meer informatie

Gelezen: 4992 keer

Your Wedding Show, to make your day unforgettable . . .

Your Wedding Show is speciaal voor u samengesteld om uw mooiste dag van uw leven op een fantastische manier af te sluiten.

Een stijlvolle aankleding, de juiste muziek, een professionele geluidsinstallatie eventueel aangevuld met een sfeervolle lichtshow zijn items die Your Wedding Show zal inzetten voor deze mooiste dag van uw leven.

Dankzij de ervaren DJ's van Power Force Show Events, met meer dan 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van een geweldig bruiloftsfeest.

Het is uw dag, vandaar dan ook hanteert Your Wedding Show een persoonlijke aanpak voor iedere bruiloft.
Bij iedere bruiloft welke wij mogen verzorgen gaat er namelijk een intakegesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat jullie wensen zijn en hoe jullie het feest graag zouden zien.
Zo heeft u gelijk de mogelijkheid om kennis te maken met onze DJ's welke op uw feest zullen draaien.
En is één gesprek niet genoeg?... dan spreken we gewoon nogmaals af. Immers staat het bruidspaar centraal bij Your Wedding Show!

Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze aanpak en mogelijkheden.
En heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zie onze contact pagina.


Welkom bij de specialisten van uw feest, Your Wedding Show, to make your day unforgettable . . .

vraag direct offerte aan

Klik hier om een online offerte aan te vragen, u kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@yourweddingshow.nl

stel uw vraag via whatsApp

Via WhatsApp krijgt u gemakkelijk en snel een antwoord op uw vraag. Stuur uw vraag naar 06 5345 3079.

Neem contact op!

Neem gerust contact met ons op als u ideeën of vragen heeft, dat kan via het contact formulier of via telefoon of mail

log in myweddingshow

Ga met de inlog gegevens welke u van ons ontvangen heeft naar u persoonlijke My Wedding Show. Geen inlog gegevens? Wij maken deze graag voor u aan.

 

 

 

 

Laatste Nieuws

Hieronder vindt u het laatste Nieuws van Your Wedding Show

06
jan

Your Wedding Show is op zoek naar nieuwe collega's

Geschreven door : in Laatste nieuws
Wegens groei is Your Wedding Show op zoek naar all-round DJ's voor het verzorgen van onze bruiloftshows in het land. Lijkt het jou leuk om te werken in een enthousiast team en heb jij het draaien in je bloed zitten? Misschien ben jij dan de persoon die wij zoeken! Kijk…
Lees meer...
Lees meer...
07
mrt

Trouwbeurs Weddingfair 2018 Nijkerk

Geschreven door : in Laatste nieuws
Your Wedding Show is in 2018 ook te vinden als deelnemer op de trouwbeurs WeddingFair 2018 in Nijkerk op 8 april vanaf 11:00 tot 17:00 UURDe entree is gratis Locatie         : Hans Classic Cars, Marconistraat 4, 3861 NK Nijkerk KAARTParkeren      : Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgevingWorkshops   : Doe mee…
Lees meer...
Lees meer...
02
okt

Trouwbeurs Weddingfair 2017

Geschreven door : in Laatste nieuws
Your Wedding Show is ook in 2017 weer te vinden op de trouwbeurs WeddingFair 2017 in Zwolle op 11 november vanaf 11:00 tot 17:00 UUR Je ontvangt de hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda en Huwelijk in Overijssel met een totale waarde van ruim € 15,-!De entree is gratis Adres:  Hotel Lumen…
Lees meer...
Lees meer...